CAMINANT PER LA COMARCA

CAMINANT PER LA COMARCA

CAMINANT PER LA COMARCA

Sortides de la Secció de AEMdeKP Caminant per la Comarca

12 i 13 de maig 2018- Argelaguer

LES NOSTRES SORTIDESPosted by comunicació AEMdeKP 22 Apr, 2018 23:33:00
Un any més, amb la arribada de la calor, acabem la temporada del Caminant per la Comarca, com els darrers anys, amb una sortida de dos dies.
Aquest cop ha tocat Argelaguer, on hem estat ben rebuts i atesos amb la tranquilitat del Mas Espuella.
Dissabte, una mica de turisme, visita al Call de Besalú, i cap a sopar. Un bon descans escoltant com la pluja cau intensament.
Ens llevem i ja han arribat els companys que venen només diumenge, esmorzem plegats i estudiem alternatives per la ruta a seguir, ja que ens informen que el riu va molt crescut, i l'hem de travessar dues vegades.
Iniciem la ruta, i efectivament, el riu es espectacular! baixa aigua amb molta força i les dues rescloses que hem de travessar son totalment impracticables, per lo que decidim variar la ruta i anar cap al Salt de la Nuvia.
De tornada al Mas, una bona dutxa i un bon dinar, i ens acomidadem de la temporada amb un bonic detall que ha fet la Sonia per tots, amb mel d'allà.
Ens veiem a la tardor, amb noves sortides...Com diu el lema de AEMdeKP, "El millor de l'esport es les amistats que deixa"

les fotos


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.