KANIKROSS

KANIKROSS

SECCIÓ KANIKROSS

Activitats de la secció KANIKROSS de AEMdeKP

CURSA DELS MILLORS AMICS 2015

LES NOSTRES SORTIDESPosted by comunicació AEMdeKP 10 Oct, 2015 15:17:39

Ja està!

Aquest diumenge 4 d'octubre hem inaugurat temporada a la IV cursa dels millors amics a St Joan de Mediona !

un gran mati per a la secció de canicross de l'Aemdekp: kanikrosskp !

Ha estat un dia genial per correr, correr... lligats amb els nostres, envoltats dels nostres, acompanyats d'un fantàstic entorn amb una temperatura confortable, amb gran ambient, un bon circuit i una excepcional organització !

Tot ideal:

Tant per caminar , com per correr, com per venir encara que no es pugui correr, com per animar, com per fotografiar , com per fer la petar, com per estrenar se en el canicross, com per agafar un petit mal de panxa, com per disfrutar a costat del teu gos, com per tantejar lesions, com per sortir amb la família, fills i nadons, com per estrenar una samarreta kkkp que encara no ha tocat rentadora, com per pujar al podi, com per iniciar als més petits en aquests esport, com per estrenar bambes, com per cremar birres estiuenques, nocilles i esmorzars contundents, com per apretar les dents a les pujades, com per... Per sentir que som un gran grup, una gran família!!!
Felicitats a tots!!!

>Les fotos<
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.